More Adventures

Journal

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat.

Vellykket stamlaksfiske

  • Blogg
I to hektiske uker har erfarne fiskere fanget stamlaks i Beiarelva. Dette fisket er nå avsluttet og har blitt uført for å fange stamlaks under kontrollerte forhold. Totalt har stamlaksgruppen fanget 65 fisk, og disse skal snart løftes over Hauforsen og inn i Beiarelvas øvre deler.

Les mer

Ny nettside

Beiarelva SA har fått ny nettside! Målet er at den skal være en kilde til inspirasjon og informasjon for lokale og tilreisende fiskere. Velkommen inn! 

Les mer

Stamfisket har startet

Laksefisket i Beiarelva over, og stamfisket har startet. Samtidig kan man fiske sjøørret fra Storjordbrua og ned til Tvervika/Soløy frem til 14/9. Det er høysesong nå og sjansene for hugg er store for dem som prøver seg.

Les mer

Laks til middag?

Laksefiske og god mat går hånd i hånd. I linken nedenfor finner du en enkel, men kjempegod laksemiddag fra Matprat.no  Har du nettopp fått en laks, har en liggende i frysa eller kjøper en på butikken, er dette en meny de fleste kan lage og som de fleste som liker laks vil elske. Dette er vår første blogg med en lakserett, men vi skal jevnlig oppdatere leserne våre med gode fiskeretter. Bon appetit!  

Les mer

Tildeling av ekstra laksekvote på 100 laks

Pressemelding:  Som følge av ei god midtveisevaluering 10.juli har Beiarelva SA fått tillatelse fra Fylkesmannen til å iverksette det forhåndsavtalte tiltaket om å få ta ut ei storlakskvote på inntil 100 hannlakser. All ho-laks over 65 cm skal fortsatt settes ut! Styret har vedtatt at 20 av disse storlaksene blir øremerket ungdom (under 25 år) for om mulig å styrke fiskeinteressen blant disse. Styret har også satt en grense på uttak av stor hannlaks inntil 100 cm. Dette fisket starter opp fra og med søndag 21.juli og varer ut sesongen eller til kvoten blir nådd. Det er viktig med fortløpende...

Les mer

Søknad om storlakskvote

Resultatet etter midtveisevalueringa i forrige uke viser at en forventet gytebestand som prosent av gytebestandsmålet vil bli 288% ved tidlig oppgang, 361% i et normalår og 612% ved sein oppgang. Styret i Beiarelva SA vil søke Fylkesmannen om uttak av storlaks-kvote og håper på svar i løpet av denne uka.

Les mer

Samarbeidspartnere

Følg oss

Nyhetsbrev

Registrer deg her …