Ny nettside

Beiarelva SA har fått ny nettside! Målet er at den skal være en kilde til inspirasjon og informasjon for lokale og tilreisende fiskere. Velkommen inn! 

I forbindelse med den store Nordland 2023 konferansen, slapp vi nettsiden vår for å vise de 55 deltagerne hva vi sammen med Norsk Villaksforvaltning og deres freelancer Tommy Egra, hadde jobbet med i et års tid. Dette skjedde den 26 august og selv om ikke alt var klart, tok vi sjansen på å publisere for å vise frem den nye siden vi er veldig stolte av. I løpet av et par dager var de fleste store hull tettet, og nå er siden mer eller mindre oppdatert og vil i fremtiden bare bli bedre!

Kommunikasjon i en ny tid

Vi har sett hvor viktig kommunikasjon på moderne plattformer har blitt, og da vi startet arbeidet med den nye siden, var det et klart mål å løfte oss på dette feltet. Vi håper at nettsiden vil falle i smak, være enkel i bruk og en kilde til glede og inspirasjon for dem som besøker den. Foreløpige tilbakemeldinger har vært svært positive, og vi tror at vi i løpet av vinteren vil nå målet om å bli Norges beste lakseelv-nettside! 

En kjapp gjennomgang

  • Forsiden skal være et blikkfang med film og artikler
  • Fiskesonene skal vise hver sone og være en miniguide med enkel forklaring, praktisk info. og fisketips
  • Informasjon skal være praktisk informasjon som gjør besøket enklere og bedre
  • Servicetilbud vil være en middels oppdatert oversikt over hva bygda tilbyr fiskere. Her sparrer vi med Beiarpuls.no som går i dybden
  • Blogg er rett og slett en blogg om hva som skjer
  • Om oss lar deg lese om oss og har all kontaktinformasjon du trenger 

Ris og ros

Vi ønsker å høre hva akkurat du mener om siden vår. Send oss gjerne en melding når noe ikke fungerer, om du ikke er enig med noe vi har skrevet eller om du har noen tips så vi kan forbedre oss. La oss alle løfte nettsiden og Beiarelva til nye høyder!