Vi søker laksevert i Beiarelva

  • Tommy Egra
  • Blogg

Beiarelva SA søker etter en person som kan være laksevert i tidsrommet 15.06. - 14.09.20. Det er også mulig å søke på 50% av stillingen.

Din jobb vil bestå i forberedelser til sommersesongen, ha dialog med grunneierne, selge fiskekort, fiskeutstyr, desinfisere fiskeutstyr fra Laksekontoret (Beiarpuls-kontoret) i lag med kommunens turistvert samt informere om turmuligheter og attraksjoner i området.

Arbeidssted Storjord. Turnus med arbeid på ettermiddag/kveld, samt i helger med mulighet for å kunne påvirke egen arbeidstid i samråd med kommunens turistvert. Fast lønn tilbys. Nødvendig opplæring blir gitt, men det er en fordel dersom du har kunnskap om fiske/friluftsliv, samt at du er kjent i bygda. Erfaring med sosiale medier er også en fordel.

Søkere må være over 18 år, kunne disponere egen bil samt beherske norsk og engelsk godt. Du må like å møte mennesker, være serviceinnstilt, fleksibel og kunne formidle opplevelser og tjenester på en trivelig måte.

For spørsmål og søknad; ta kontakt med Beiarelva SA, Vestre Beiarveien 1052, 8114 Tollå eller pr e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og tlf. 75568899

"Ei lakseelv i ypperste klasse. Majestetiske fjelltopper. Spennende grotter. Livlige geiter. Stille fjellvann. Lyst heile natta. Er du vår sprudlende laksevert?
Vi søker deg som kan fortelle om alt vi har å by på!"