Skip to main content

Transport til og fra Beiarn

Beiarn ligger langt fra storbyen. Heldigvis. Men, for å komme til dalen, eller for å returnere til omverdnen, er transport nødvendig. De fleste har leid leiebil i Bodø, tatt bussen eller satt på med venner. For å planlegge turen enkelt, har vi her satt opp de vanligste reisetilbudene. Husk at om du reiser kollektivt, sparer vi miljøet for unødvendig belastning. Bussen tar deg direkte fra flyplassen til Storjord. 


Buss fra Bodø Flyplass til Beiarn

Buss er utenom sommermånedene den eneste offentlige transport fra Bodø til Beiarn. Det går en buss i døgnet hver retning, fra Moldjord via Storjord og til Bodø Flyplass. Om du har litt ekstra tid, og vil få en virkelig minnerik reise og sjøluft i lungene - kan du ta sjøveien med taxi-båt til byen.

Fra flyplassen - Beiarn: Mandag -fredag KL. 16.10 - 18.50

Fra flyplassen - Beiarn: Lørdag KL. 14.10 - 16.50

Fra flyplassen - Beiarn: Søndag KL. 17.10 - 19.50

Fra Beiarn - Flyplassen: Mandag - lørdag KL. 07.55 - 10.25

Fra Beiarn - Flyplassen: Søndag KL. 18.05 - 20.35

Avgangstidene gjelder frem til 8 august 2020. 

Her kan du laste ned hele RUTETABELLEN for rute 300 og på Reis Nordland kan du søke opp reiser i hele Nordland. 

nettsiden til Ytre-Beiarn Velforening kan man finne oversikt over taxi-båtens avganger og se priser for å leie den utenom de vanlige avgangene. For mer informasjon kan man også ringe Trond Johansen på tlf: 480 89 555. Alle avgangene er fra Tverrvik.

Leiebil fra Bodø

De fleste fiskere som kommer med fly, anskaffer seg leiebil. Det er mange tilbydere i Bodø. De fleste ligger på flyplassen, men noen ligger i sentrum eller litt på utsiden. Man kan også bruke Nabobil.no for å skaffe seg bil. Disse har vist seg å være spesielt rimelig om man ønsker store spesialbiler. 

Her er en liste over de mest kjente tilbyderne. Leiebiloversikt