Moldjord

Moldjord er uten tvil en av Beiarelvas beste sjøørret-soner. Den naturskjønne sonen passer for alle fiskeformer, men er du glad i markfiske er kanskje dette sonen for deg. I tidsrommet mot slutten av august og til denne delen av elva stenges 14/9, er dette en sone mange vender stangtuppene mot i jakten på den berømte "Blank-laksen".

Sonen har bare én parkeringsplass men det er mange muligheter til å parkere et stykke unna og bevege seg ned til elva. En ting som gjør Moldjord ganske unik er at det ved gapahuken ved parkeringsplassen er det tilrettelagt for handikappede, og mulighet for folk som sitter i rullestol å komme seg ned mot elva og nyte den flotte opplevelsen av å sitte ved elvebredden.

Det er totalt 2 gapahuker på Moldjord med tilhørende toalett. Gapahukene ligger strategisk plassert rett nedenfor Innerjorda. Kanskje akkurat Moldjord blir ditt sjøørret-eldorado?

 

 

 • Fiskekort (9)

  Dagskort:
  200,- kr.

  Gårdskort:
  5

  Rekrutteringskort:
  Gratis for barn under 16 år som fisker i lag med en voksen.

  Kortsalg:
  Kvæl Camping Phone: +47 75568213  +47 99456142

 • Gapahuker (2)

  Vi har kun en parkering som tilhører elveeierlaget i sonen vår. Det finnes allikevel mange andre muligheter for å parkere i sentrum å gå ned til elven. 

 • Parkering (1)

  Vi har kun en parkering som tilhører elveeierlaget i sonen vår. Det finnes allikevel mange andre muligheter for å parkere i sentrum å gå ned til elven. For deg som parkerer hos oss, går det en flott sti gjennom hele sonen, og det gjør det lett å forflytte seg med enkel oppakning. 

 • Toalett (2)

  Det er toalett til hver av gapahukene. 

Velkommen til oss