Skip to main content

Velkommen til

Vårt paradis langs Beiarelva
Fra siste trappetrinn til elva er det to meter ned til elva

La oss gjøre oppholdet unikt!

Mange av våre kunder ønsker at turen til Beiardalen skal være helt unikt. Hos oss på Molid kan vi skreddersy oppholdet ditt etter dine behov eller ønsker. Det er mulig å leie hele sonen vår eksklusivt, få servering nede ved vannet eller frokostbuffet og middag hvor du bor. Vi er her for deg, og gir du oss litt tid, er det utrolig hva vi kan stelle i stand. Sonen vår er kanskje liten - men servicen du møter hos oss er stor!

Strøkent og koselig nær elva

Her på Molid gjør vi vårt ytterste for å tilrettelegge den lille sonen vår for fiskerne som kommer. Vi kaller den "vårt paradis langs Beiarelva" og derfor har vi for sesongen 2020 pleiet vegetasjonen og slik gjort hele sonen vår fiskbar. Samtidig har vi ryddet mer kratt, satt inn benker nede ved elven, og gitt rom for bakslengen så fluefiskerne får fiske der de vil. Nå kan du få oppleve Molid og Beiarelva så nært det går - med eller uten vaderne på!

 

Få gapahuker har den flotte utsikten våre fiskere opplever
Lyst på en lunsj med lokal og kortreist mat?

Vår lovnad:

Hos oss skal du alltid føle deg velkommen og bli ivaretatt. Vi skal alltid gjøre vårt ytterste for at sonen skal oppleves som velstelt og innbydende.

Geir Hansen, Grunneier

Om fisket


Slik fisker du laks og sjøørret hos oss

Fluefiske


Hele sonen er tilpasset fluefiske og starter gjerne fra trappa og nedstrøms. Etter at vi ryddet hele sonen, har også den nedre delen blitt mer tilgjengelig. Her vil nok mange oppleve et eventyrlig fiske i årene som kommer - både på sjøørret og laks. Siden vi er i delen av elva hvor du kan fiske sjøørret frem til 15. september - og vår sone er en ideell sone for fluefiskere som jakter sjøørret.

Spinnfiske


For dem som fisker med sluk, wobbler og spinner er det heller ingen begrensninger i vår sone. Mange vil nok foretrekke å fiske i den dypeste delen og i den øvre delen av sonen. Men, er man erfaren og velger riktig utstyr, er det ikke noe problem å fiske hele sonen med spinnutstyr. I de nedre deler hvor det er mer fart i elva, vil en spinner man fisker oppstrøms være særdeles effektivt. På det stille partiet er skjesluker og wobblere best.

Markfiske


Man skal aldri undervurdere marken! Ikke på Molid og ikke i Beiarelva. Når fisker står og trykker og kan være vrien å få på annet redskap, kan marken være redningen. I den øvre delen er det ren og fin bunn som gir en grei drift med klassisk utstyr. I den nedre sonen, er bunnen mer ujevn og det krever at man velger et søkke som er lett nok til å danse nedover elva. Husk å kun bruke sirkelkrok - og ikke glem å prøve den røde ulltråden!

Litt om grunneierlaget

I vårt grunneierlag veksler vi alle på lederposisjonen, og syntes vi har et åpent og felles ønske om at Molid skal være en veldrevet fiskesone med fokus på sportsfiske, fisketurisme og sunn og god forvaltning. Vår leder for denne sesonger er Thomas Johansen.

Vi er personlig engasjert i arbeidet nær elvekanten og mange er ivrige sportsfiskere du vil treffe om du kommer til oss.

Bestill fiske og overnatting

Hos oss kan du bestille fiske, overnatting og ferie med hele familien. Rundt vår fiskesone har vi i tillegg til bra fiske, flott natur og muligheter for en fin familieferie. 

Dersom du ønsker å prate med oss eller melde fra om noe, ta kontakt på: +4741446213